MINI & MAXI GIMNASTIKA

/MINI & MAXI GIMNASTIKA
MINI & MAXI GIMNASTIKA 2016-08-26T13:44:25+00:00

Zdravo gibanje je temelj zdravja!

Že v rani mladosti je pomembno, da dojenčka, malčka ali otroka naučimo pravilnih načinov elementarnega gibanja, ki služijo otroku kot najboljša popotnica za senzo-motorični razvoj v prihodnosti. ne odlašajte in vključite otroka v gibalne skupine pod vodstvom strokovnjakom že letos. Ponujamo vadbe za dojenčke (FitBaby program), malčke in predšolske otroke ter otroke in mladino.

Športno-gibalna vadba za malčke in predšolske otroke

Otroci se seznanijo z elementarnimi načini gibanja (hoja, tek, skakanje, plazenje) in elementarnimi igrami preko zabavnega druženja s staršem in vaditeljem. Spodbuja se socializacija otroka, pri čemer gradimo na motoričnih in psiholoških sposobnostih posameznika. Spoznamo se tudi z žogami, obroči in različnimi športi, vadbo pa končamo z zabavnim poligonom. Otroci so ločeni na dve starostni skupini: skupina MINI GIMNASTIKA (1-3 leta) poteka skupaj s starši enkrat tedensko po 45 min, skupina MAXI GIMNASTIKA (3,5-5 let) poteka že brez staršev enkrat tedensko po 60 min.

GIMNASTIKA: Je športna panoga in za izvajanje gimnastičnih elementov so potrebni moč, gibljivost, koordinacija, ravnotežje, eksplozivnost, hitrost, preciznost in seveda visoka zbranost. V Plesnem studiu Tina ponujamo gimnastiko za 3 različne starostne skupine: otroška 1 (5,5-7 let), otroška 2 (8-12 let) in mladinsko-članska (13+ let).

ORODNA GIMNASTIKA: Na OŠ Brinje Grosuplje ponujamo v obliki interesne dejavnosti tudi redno tedensko vadbo orodne gimnastike, ki poteka na gimnastičnih orodjih.

Vadbe gimnastike potekajo pod strokovnim vodstvom g. Petra Sternada, trenerja športne gimnastike.