POROČNI PLESNI TEČAJ

/POROČNI PLESNI TEČAJ
POROČNI PLESNI TEČAJ 2016-08-23T14:18:32+00:00

Napočil je čas, ko bosta kmalu dahnila usodni DA… in na začetku skupne poti, vama lahko v Plesnem studiu Tina pomagamo z učenjem plesnih korakov, koreografij in plesov, ki vama bodo prišli v poštev za poročni ples. Za bodoče mladoporočence ponujamo 2 možnosti: vikend hitri poročni plesni tečaj in/ali individualni program.

Naslednji vikend poročni plesni tečaj v jesenskem delu bo potekal v naslednjih terminih:

10. in 11. oktobra 2015 od 14.00-17.15h ali

v naših prostorih na Litijski cesti 38 v Štepanjskem naselju.

Pod vodstvom vrhunskega plesnega tima se bosta naučila osnov angleškega in dunajskega valčka, foxtrota in bluesa ter zazibala v ritmih swinga, jiva in romantične rumbe.

Cena poročnega plesnega tečaja je 150,00 EUR/par in obsega 4 module po 90 min. Tečaj se izvaja za 3-8 parov hkrati. Udeležencem tečaja nudimo 10% popust pri najemu učitelja za individualno uro, ki vama lahko sestavi ples po želji (ker bosta imela že veliko znanja s tečaja, bomo porabili za sestavo ind. plesa le 1-2 uri – odvisno od vajinih želja). Več informacij na ljubljana@ples-tina.com.

Individualni plesni program

V kolikor vam je učenje plesa v skupini neprijetno ali pa bi se želeli naučiti še več kot ponujamo na skupinskih tečajih, vam na podlagi prve uvodne ure pripravimo osebni poročni program. Predvidimo število potrebnih individualnih ur za dosego vašega idealnega poročnega plesa, hkrati pa sevedane pozabimo na splošni plesni program, ki vam bo prišel prav pri preplesavanju pozno v poročno noč.

O DRUŽABNIH PLESNIH TEČAJIH si lahko preberete več TUKAJ.