POLE DANCE & KIDS POLE

/POLE DANCE & KIDS POLE
POLE DANCE & KIDS POLE 2017-09-28T14:48:28+00:00

Plesni studio Tina Ljubljana izvaja profesionalno učenje plesa ob drogu. Gre za intenzivno vadbo in oblikovanje telesa prepleteno s plesom in akrobatiko. Ples ob drogu ima vse kar dobra telovadba potrebuje. Ženska se temeljito razgiba, utrjuje mišice, pri tem pa se počuti prerojeno in zapeljivo 🙂 Ker je vadba tako zelo zabavna pritegne tudi ljudi, ki telovadbe sicer ne marajo. Zato sprejmite izziv in odkrijte žensko v sebi, ter se nam pridružite!

V skupino vpišemo največ 8 deklet, tako da vsaka vadi izključno na svojem drogu.

Pridruži se nam tudi TI! Spusti svoje lase, obleci hot-panske, se sprosti in uživaj.

Vadbe izvajamo na treh stopnjah ZA ODRASLE:

POLE BASIC – pravijo, da je vsak začetek težak… najteže se je odločiti, da pridete… ko se odločite in se prvič zavrtite ob drogu, je najteže že za vami, saj na začetni skupini spoznamo drog, osnove plesa in stretchinga, se razgibamo, okrepimo mišice ter se prepustimo magičnemu svetu PLESA OB DROGU.

POLE INTER – za vse, ki ste pri nas ali drugje že opravile vsaj 3 mesece redne vadbe in se želite naučiti elementov, ki zahtevajo več moči, spretnosti in potrpežljivosti. Obrnile se bomo na glavo, vrtele okrog droga in spoznavale meje svojega telesa.

 

NOVOST!!!! KIDS POLE – akrobatika na drogu 🙂

 

Vadba je namenjena otrokom od 6-14 leta, ki bi želeli povezati ples in elemente gimnastike na drogu. Akrobacije na drogu za otroke omogočajo vašemu otroku harmoničen in celovit razvoj, ki združuje fizično in estetsko vzgojo.

POLE ADVANCE – namenjena je vsem, ki si po vsaj 6 mesecih intenzivne vadbe želijo kompleksnost elementov, povezav, večje izzive in preizkušnjo svoje vztrajnosti. Trening zahteva dobro fizično pripravljenost in večjo gibljivost.

Športna akrobacija na drogu za otroke bo dala vašemu otroku:
• odličen fizični razvoj ter pomagala okrepiti mišično-skeletni sistem,
• možnost razvoja vzdržljivosti, moči in drugih fizikalnih lastnosti ter 
odlično koordinacijo gibov,
• razvoj umetnosti in plesnih sposobnosti.

Skozi sproščeno zabavno vadbo se bomo naučili dvigov, spustov, obratov, športnih elementov in vse skupaj z glasbo povezali v celoto – koreografijo. Vabljeni vsi mladi nadebudneži, ki prekipevate od energije, tako fantje kot punce, ki ste pripravljeni na malo drugačno obliko vadbe v svojem obdobju odraščanja.