MINI & MAXI DANCE

/MINI & MAXI DANCE
MINI & MAXI DANCE 2017-09-06T11:23:18+00:00

MINI & MAXI DANCE predstavljata plesni vrtec, ki je razdeljen na 2 starostni skupini, kjer ima vsaka skupina točno določen program. Mini dance (2-3 leta) je namenjena spoznavanju otroških plesov, preko katerih spoznavamo različne ritme, gibanje rok in nog ter premikanje po prostoru. Maxi dance (4-6 let) pa je namenjen za malce starejše malčke, saj že spoznavamo različne plesne zvrsti – tudi hip hop, pop in latino.

Ples je naravno gibanje ob glasbi. Prav gotovo so pravi mojstri v izvajanju raznoraznih gibov naši malčki. Svoje edinstvene gibe naredijo povečini nezavedno. Prav to gibanje pa otroško telo ohranja vitalno skozi celo otroštvo, kasneje v mladosti.

Otroci se bodo v času plesnih uric naučili koordinacije, gibanja po prostoru ob glasbi, socializacije (druženje s sovrstniki), ritmike in osnovnih plesnih korakov. Predvsem pa je poudarek na spontanem gibanju in druženju. Mini & maxi dance vodi v Plesnem studiu Tina strokovno usposobljen vaditelj plesa ali vzgojitelj predšolskih otrok.